torstai 16. syyskuuta 2010

Kalaa nopeasti

Raskas olo ja farkut kiristää vyötäröltä.....aika syödä kalaa!

Kaupan merilohitarjous oli käytännössä ohittamaton. Ei muuta kuin file kahteen osaan, kun muitakaan vuokia ei ollut vapaana (kts. kuva).

Vuokaan sipaistaan hieman margariinia, jotta kala ei pala pohjaan. Päälle PAN-suolaa hillitysti ja sitruunapippuria reilusti.


Loraus kevyttä ruokakermaa päälle - tällä kertaa kala tuli paistettua nahkapuoli alaspäin, mutta kumpikin vaihtoehto on yhtä hyvä.

Vuoka fileineen uunin alatasolle puoleksi tunniksi tai siksi aikaa, kun keität perunoita ja teet niistä muusin. Asteita voi olla noin 200.


Sitten syömään. Jos sattuu olemaan tilliä käsillä, niin sitähän sopii ripotella kalan päälle joko ennen uuniin laittoa tai vasta pöytään tuotaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti