tiistai 27. syyskuuta 2016

Jauhelihaporkkanapunajuurivuoka

Vuoka saa mehevyyttä juureksista. Sipulikin sopii mukaan
Laita noin 2½-3 dl makaroneja kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan kypsäksi. Mausta keitinvesi kasvisliemikuutiolla.

Raasta yksi raaka punajuuri ja porkkanaa karkealla terällä.

Laita paistinpannulle tilkka ruokaöljyä ja pyörittele juuresraastetta siinä hetki. Lisää naudanjauhelihaa (17%) 400 grammaa ja paista keskilämmöllä kypsäksi odottaessasi samalla makaronien kypsymistä. Murenna paistamisen yhteydessä seokseen mukaan yksi kasvisliemikuutio. Voit myös laittaa oman maun mukaan pippurisekoitusta myllystä.

Tee munamaito kahdesta kananmunasta ja 4½ desistä maitoa.

Voitele kevyesti kannellinen vuoka ja laita sinne kuumalla vedellä huuhdotut makaronit sekä jauhelihajuuresseos. Sekoita kunnolla ja kaada päälle munamaito.


Paista 175 asteisessa uunissa noin 35-45 minuuttia ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti