
Pieni kokeilija herää ja on aika tehdä pieni erä herkullisia omenahunajalettuja;
Mittaa kulhoon kolme desilitraa maitoa, yksi desilitra omenamehutiivistettä (tai tavallista omenamehua), kaksi kananmunaa, neljäsosa teelusikallista suolaa ja ruokalusikallinen sokeria. Lisää vielä hunajaa pari ruokalusikkaa juoksevana. Hunajan saa tarvittaessa nopeasti nestemäiseksi mikrossa.

Pistä paistinpannu hellalle kutosella ja kun rasvanokare sulaa tarpeeksi nopeasti, vähennä lämpöä neloselle.
Paista letut - helpoiten taikinan saa annosteltua pienellä kauhalla. Letun kääntöpuolta ei ole tarvis ruskistaa mahdottoman kauan. Lopputulos on vain maukkaampi, jos jätät sen vaaleammaksi kuin etupuolen.

Maidon voi korvata melkein millä tahansa nesteellä lettutaikinassa. Kokeile esimerkiksi mustaherukkamehua. Niin ja tässä blogissa ei lasketa kaloreita eikä murehdita turhia. Muistat vain syödä aina vain sen verran, että jaksat myös kuluttaa tankkaamasi energian. Nämä tuli tehtyä pienen pyörälenkin jatkeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti