perjantai 27. elokuuta 2010

Pihvit paahtopaistista

Kolmen koon supermarketissa oli paahtopaisti tarjouksessa. Joten yksi paketti tarttui mukaan saman tien.


Kotona teroittelin veitsen, leikkasin lihan poikkisyin noin puolen sentin siivuiksi ja paistoin reilussa rasvassa pannulla. Tarkemmin sanottuna
paistoin vain minuutin verran kumpaakin puolta ja nostin sitten siivut lautaselle odottamaan. Kun sitten olin saanut koko erän paistettua, alkoi maustaminen.


Yhdelle puolelle pihviä tiputtelin PAN-suolaa jonkin verran, aivan hitusen valkopippuria sekä runsain mitoin pippurisekoitusta. Sitten heittelin siivut takaisin paistinpannuun ja lisäsin samalla mukaan kaksi pienehköä sipulia lohkoina. Lihoista lautaselle valuneen nesteen pistin myös takaisin pannuun.



Sitten vain paistinpannuun kansi päälle ja odotusta tuollaiset puolisen tuntia - sinä ainakin ehtii keitellä perunat valmiiksi ja kuoria muutaman porkkanan.



Nopeaa ja taloudellista, paahtopaistissa ei ole pahemmin rasvaa - ja sen yhden pienen jännekohdankin pisteli perheen kissa parempiin suihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti